Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Brush Creek Ranch


Το Lodge & Spa σε Brush Creek Ranch εκτείνεται σε ένα αγρόκτημα 15.000 στρεμάτων στο Ουαϊόμινγκ. Το πολυτελές θέρετρο, που σχεδιάστηκε από ομάδα Simeone Deary Design Group, είναι ο ιδανικός προορισμός για αποδράσεις υψηλής αισθητικής. Το Brush Creek Ranch προσφέρει σχεδόν τα πάντα κατά την διάρκεια της διαμονή σας, από την εξαιρετική διακόσμηση των δωματίων και τα γκουρμέ γεύματα μέχρι  περιποίηση spa και μια συναρπαστική σειρά από υπαίθριες δραστηριότητες.  Τα βράδια γιορτάζονται οι περιπέτειες της ημέρας γύρω από μια φλεγόμενη φωτιά καθώς ο ήλιος δύει πάνω από τα βουνά.

Η αίσθηση του αγροκτήματος είναι σαν να επισκέπτεσαι το σπίτι ενός φίλου.  Tα ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν ένα μπουκάλι καλό κρασί ή και περισσότερα στη βεράντα τους, από το self-service κελάρι. Επίσης, υπάρχει ένα άρτια εξοπλισμένο spa σε 24-ωρη βάση με χαμάμ , σάουνα, γυμναστήριο και κομψές εγκαταστάσεις αποδυτηρίων. Η ιδιωτική τραπεζαρία στο κεντρικό οίκημα διαθέτει κομψές πινελιές, όπως δερμάτινα πατώματα, Antler πολυέλαιοι, και μια βεράντα με τζάκι.
Η τιμολόγηση για αυτό το all-inclusive καταφύγιο ξεκινά από 780 δολάρια ανά άτομο, ανά διανυκτέρευση με ελάχιστη διαμονή 3-νύχτα.

Απολάυστε το τουλάχιστον από τις fotos του!





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...